An Unbiased View of پمپ شیمیایی
An Unbiased View of پمپ شیمیایی
Blog Article
کدام محله های تهران دچار خاموشی برنامه ریزی شده می شوند؟ + جدول
الکتروموتور پمپ مواد شیمیایی اتوماسیون صنعتی گیربکس پایپینگ ابزار دقیق برق صنعتی ژنراتور موتور برق کمپرسور موتور تک پنوماتیک هیدرولیک بیرینگ سیم و کابل ماشین آلات ساختمانی و راهسازی ماشین آلات نظافتی صنعتی تجهیزات شبکه روانکارها تهویه مطبوع گرمایش و موتورخانه سردخانه بالابر تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب تجهیزات انتقال مواد و نیرو فن یا هواکش صنعتی تجهیزات آتش نشانی تجهیزات امنیتی و نظارتی فیلتراسیون و تصفیه تجهیزات روشنایی دستگاه بسته بندی استخر، سونا و جکوزی ربات صنعتی تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی ابزار آلات رنگ پاش و تجهیزات پاشش رنگ ماشین آلات تزریق پلاستیک تجهیزات تولید گاز صنعتی محصولات کشاورزی
از این رو در هنگام انتخاب پمپ ضد اسید باید به جنس مورد نظر توجه کنید. جنسی که پمپ انتخاب شده دارد، متناسب با نوع سیالی بوده که قرار به انتقال آن است.
علت نامگذاری این پمپ های صنعتی با نام “پمپ ضد اسید” این است که با استفاده از پلیمرهای قوی، بستر مناسب برای حرکت سیالات خورنده فراهم شده است.
از این رو نیاز است تا تمامی این اجزا کاملا سالم باشند و به هیچگونه تعمیری نیاز نداشته باشند. از جمله این اجزا میتوان به گزینههای زیر اشاره کرد:
پمپ ضد اسید توانسته انواع مختلفی را به خود اختصاص دهد. هرکدام از این پمپها مشخصات مختلفی را از خود به نمایش میگذارند.
پمپهای اسید چه نوع سیالات و مواد شیمیایی را منتقل میکنند و در کدام صنایع کاربرد دارند؟
به همین علت بدون وجود این قسمت و با کمک سیلینگ مگنتی عملیات پمپاژ یا انتقال سیال انجام خواهد شد.
از پمپ اسید میتوان برای انتقال اسیدسولفوریک هم استفاده نمود . در نظر داشته باشید به دلیل خورندگی بالای اسید سولفوریک در پمپ های پلیمری باید از click here سیل مکانیکی وایتون استفاده شود تا باعث خورندگی اجزای پمپ توسط اسید سولفوریک نشود
پمپ پلیمری یا پمپ مگنتی برای اینکه بتواند وظایف خود را به خوبی انجام دهد، به اجزای مختلفی نیاز دارد. هرکدام از این اجزا اهمیت خاص خودشان را دارند و کارهای متعددی را به انجام میرسانند.
همانطور که اشاره شد این پمپ ها به صورت سفارشی بوده و سایز ورودی و خروجی، قطر و عرض پروانه، متریال استفاده شده، توان و دور الکتروموتور و اندازه پمپ با توجه به درخواست کاربر قابل ساخت می باشد.
علاوه بر موارد ذکرشده میتوان از پمپ بدون آب بندی یا پمپ مگنتی در صنایع مختلفی همچون ریختهگری، آبکاری و تصفیهخانههای آب و فاضلاب بهره برد.
در کنار تمامی مزیتهای گفته شده، پمپهای پلیمری میتوانند معایب و ایرادتی نیز داشته باشند که مهمترین آنها شامل مواردی همچون عدم کار کردن بدون سیال، داشتن هد پایین، عملکرد نامناسب در برابر گرما و فشار، عدم کاربرد برای انتقال سیالات ویسکوز و امکان ایجاد تغییر در ساختار فیزیکی سیالات قابل انتقال اشاره کرد.
) البته در حالت کلی این پمپها یک طبقه هستند اما در صورت نیاز از پمپ گریز از مرکز چند طبقه استفاده میشود.